Vrienden van / Giften

Word vriend

Verre vriend worden
Je betaalt wat je kunt missen en krijgt een uitnodiging voor onze jaarlijkse vriendendag. De vriendschap geldt gedurende een jaar.

Vriend worden
Je betaalt € 30 tot € 50 per jaar, ontvangt onze sleutelhanger. en krijgt een uitnodiging voor onze jaarlijkse vriendendag. De vriendschap geldt gedurende een jaar.

Boezemvriend worden
Je betaalt € 50 tot € 150 per jaar, ontvangt een potje Huis te Vraag Honing, een sleutelhanger en krijgt een uitnodiging voor onze jaarlijkse vriendendag. De vriendschap geldt gedurende een jaar.

Huisvriend worden
Je betaalt € 150 of meer per jaar, ontvangt een sleutelhanger, krijgt een uitnodiging voor onze jaarlijkse vriendendag en ontvangt het boek: Hoe zijn we hier nu eigenlijk aangekomen van Leon van der Heijden. De vriendschap geldt gedurende een jaar.

Om Vriend, Boezem- of Huisvriend te worden, maak je het gewenste bedrag over op onze rekening met IBAN: NL 12 INGB 0398 1461 01 t.n.v. Stichting Huis te Vraag, onder vermelding van je naam, adres en het lidmaatschap dat je wilt afsluiten. Graag ook een bevstigingsmail naar contact@huistevraag.nl van uw vriendenverzoek. Wij doen vervolgens zo snel mogelijk een welkomstpakketje op de post. Indien je de bijdrage niet wilt of kunt leveren, maar wel op de hoogte wilt blijven van onze activiteiten, dan kun je je natuurlijk ook aanmelden voor onze gratis digitale nieuwsbrief via contact@huistevraag.nl

Giften doen

Daar onze ambities vaak hoger liggen dan de middelen toestaan, zijn wij altijd op zoek naar financiële ondersteuning. Om een gift te doen, maak je het gewenste bedrag over op onze rekening met
IBAN: NL 12 INGB 0398 1461 01 t.n.v. Stichting Huis te Vraag onder vermelding van ‘gift’ Huis te Vraag, je naam en adres.